CBSé - Silueta - 500g

Idealisk Yerba Mate för alla dem som söker stöd för viktnedgång och vill förbättra ämnesomsättningen. Delikat smak med en blandning av traditionell yerba mate med stjälk, och tillsatta örterna Pennyroyal,nypon,fänkål, focus,Minta, Lemon verbena och boldo.

Innehåller också tillsatta vitaminer och zink.

Innehåller Zink

En drink CBSE Silueta innehåller 20% av dagsbehovet av Zink

Zink är bra för immunförsvaret och ämnesomsättningen. Bildning av DNA/RNA. Tillväxten. Ingår i produktionen av hormoner och i ett flertal enzymprocesser (många hormoner och mer än 70 enzymer är beroende av zink), bl.a. produktionen av proteiner, samverkar med hormonet insulin för omsättningen av kolhydrater. Bra för den mentala förmågan, tankeverksamheten. Produktionen av spermier. ?

Även bra för hormonomsättningen i sköldkörteln, hypofysen, könsorganen (bl.a. prostatan) och ökar frisättningen av testesteron, bra för bukspottskörteln, sårläkande.

Bra för hudens, naglarnas och hårets välbefinnande. Bra mot akne (finnar), ögon och hjärna.

Zink behövs även för upptaget av järn och utnyttjandet av A-vitamin. Zink är en antioxidant.

Tillsatta vitaminer

CBSE Silueta ger 20% av dagsbehovet av vitamin B2, B5, B6, B9, B12 och upp till 74% av vitamin B1.

CBSé inledde sin verksamhet 1978 i San Francisco, Provinsen av Cordoba. När grundarna beslutade att införa en ny produkt, den första Mixade Yerba Maten. Detta initiativ har sitt ursprung i att de observerade att mate drickare ofta la till olika läkemedelsörter och aromer tillsammans med sin Yerba mate. De såg denna möjlighet att utveckla en ny produkt.

Det började som ett litet familjeföretag i ett garage på 50m2 som var både fabrik och lager, som blev till en industrianläggning på 10.000m2 i Santa Fe, Argentina.

89 kr

I lager: 0
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Bäst före: 2019-12-31
Antal: